Sider

søndag den 11. marts 2018

Gratis Påskeæg - gratis paaskeaeg

Det er et stykke tid siden jeg sidst har lavet et blogindlæg men for et par dage siden talte jeg med min søn om en ide til opfølgning på tidligere blogindlæg. Det fik mig til at lege med Påsketemaet igen. Så nu har jeg kreeret nogle print som du selvfølgelig også kan få glæde af. Er jo ret vild med de runde former og en af de former som jeg har leget meget med er påskeæg. Jeg har lavet nogle nye æg størrelser og fyldt dem med pynt, til forskel fra de tidligere som var den ydre skal.

4 ark med gratis Påskeæg, du kan bruge som du vil.
Jeg har fyldt 4 sider med pyntede påskeæg. Den første side til den enkle indretning og/eller børn. Her har jeg brugt fugle tegnet med enkle farver og streger. Æggene er i forskellige størrelser og hører sammen 2 og 2. På den ene side er en fulg, på modsatte side er flere stk. af samme fugl. Børnene kan øve sig på at tælle fra 1 til 7 samtidig med at de voksne kan glæde sig over de glade og enkle fugle motiver.

Vil du have de gratis påskeæg, så skriv til mig og jeg sender dem kvit og frit til dig.
To sider er fyldt med mere klassiske motiver der leder tankerne hen på porcelæn og muselmalet. Her er alle 6 påskeæg i samme størrelse, ligeledes i sæt af 2 stk.

Den sidste side er fyldt med mere naturalistiske motiver som jeg synes passer til den landlige indretningstil og det romantiske hjem. Her er 3 akvarelmalede Påskeæg med fugle, grene, fuglereder og æg.

Sådan gjorde jeg: Efter at have printet mine påskeæg ud på noget lækkert papir, klippede jeg dem fri i hånden. Den enkle serie med fuglene brugte jeg til at lime på sugerør. Med dobbeltklæbende tape limmede jeg dem sammen omkring et sugerør. De største påskeæg limede jeg på så de lukkede sammen ovenover sugerøret. De kan stikkes i kager, frugt eller i en vase med blomster.

De mindste påskeæg limede jeg på sugerøret et par cm nede, så der er plads til at man kan suge uden at få papir i munden.

Her ser du sugerør med påskeæg på sat i et glas. De store med lukket sugerør og de små med sugerør man kan suge i. Jeg har kun printet et enkelt ark med de gratis Påskeæg, men du kan printe lige så mange ark du vil og få flere af hver slags. I stedet for at lime 2 forskellige motiver sammen kan du printe 2 ark og lime 2 ens sammen. På den måde får du 12 forskellige Påskeæg i 6 størrelser.
De klassiske porcelænslignende Påskeæg sat på grillspyd og pyntet med farvede fjer. På hvert ark er der 6 Påskeæg, 2 af hver og selvfølgelig spejlvendt i forhold til hinanden.

De romantiske Påskeæg er ligeledes limet på grillspyd og pyntet med brune fjer.
Du kan også få de gratis påskeæg. Det eneste du skal gøre er at sende en mail til "hobby og diy @ gmail . com" (mail adr. skrives uden mellemrum, men for at sikre mod spam robotter er den skrevet med mellemrum her). Skriv at du gerne vil have de gratis Påskeæg, så sender jeg dem til dig kvit og frit.

Du får Påskeæggene uden at være forpligtet på nogen måde, men jeg indrømmer at det vil gøre mig rigtig glad, hvis du efterfølgende vil give feedback og/eller sende foto af dine færdige påskeæg. Det er jo altid spændende at se og høre hvordan ens ideer bliver brugt. Måske du bruger dem på en helt anden måde end mig... Det er jo kun fantasien der sætter grænser...

Her er alle 4 ark med Påskeæg der er limet på sugerør og grillspyd samlet.
En skøn farvelade ;o)
Under alle omstændigheder håber jeg du tager imod det gratis tilbud og jeg glæder mig til at sende Påskeæg til dig som jeg håber du vil hygge dig med at bruge kreativt.

Du og dine kære ønskes en god og kreativ Påske :o)
Pia

Ingen kommentarer:

Send en kommentar