Sider

mandag den 20. februar 2017

Mal selv blomster med akvarel maling og vandfarver

DIY mal Blomster m akvarelmaling og vandfarve

Der er mange måder at få og give blomster på. En af dem er ved at male dem selv, så det gjorde jeg. Det hele startede egentlig med at jeg af min dejlige veninde Connie fik en dejlig stor blok med koldpresset akvarel papir og det fik min malelyst igang. Legesyg som jeg er, gik jeg igang med at legede med nogle vandfarver jeg havde liggende.


For at sparre på papiret skar jeg et par sider ud i mindre stykker. Nogle af stykkerne skar jeg ud i ATC størrelse (Artist Trading Card). Til at starte med doodlede jeg bare med farverne og legede med at finde ud af hvordan papiret reagerede på farver og vand.


Jeg malede et par sider med blomster og da jeg sad og kiggede på mine værker (jeg er altid både forundret og mægtig stolt af hvad jeg kan frembringe), ærgrede det mig at jeg ikke havde optaget det på video, så jeg kunne dele hvor nemt det var. Derfor besluttede jeg mig for at optage de næste blomster jeg malede. De kom primært frem ved leg og alle er startet med samme runde former efterfulgt af små ændringer eller tilføjelser.


Her på siden kan du se nogle af de første blomster jeg malede og dem der er grunden til at jeg optog videoen. Det er ikke nøjagtig de samme teknikker jeg viser i videoen. Men grundprincippet og udgangspunktet for alle blomsterne er det samme også selvom de ikke ligner hinanden.


I alt optog jeg næsten 3 timers video og det tænker jeg ikke der er nogen der gider kigge på. Derfor har jeg klippet og en del ud og nogle steder speedet tempoet op. Så der nu er ca. 35 minutters video med maling af 6 forskellige blomstermotiver i forskellige størrelser.

Nederst har jeg indsat videoen, hvis du skulle have lyst til at se den. På forsidebilledet kan du se hvilke blomster der bliver malet i videoen. Jeg lover dig, at når du har set videoen, kan du også male blomster... på den nemme måde.Det vigtigste er ikke at være nøjagtig, at slippe tøjlerne og fortsætte, selvom det ikke ser ud til at lykkes. Prøv dig frem og nyd legen med farver og vand undervejs og husk "det skal være (det er) sjovt at være kreativ" og måske du kan male en smuk Påskebuket og give til en du har kær.

1000 tak for at du kiggede forbi!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar