Sider

onsdag den 28. december 2016

Gratis unika kalender 2017 til dig

Jeg har lavet en lille Jule- og Nytårsgave til venner, familie og bekendte. Det er en 3 sidet kalender for 2017, som kan printes ud og bruges som du har lyst. Den er klar til brug. Det eneste du skal gøre er at klikke på billederne og gemme dem på din egen computer og derefter kan du printe dem ud i foretrukne størrelse.

Kom du tilfældigvis forbi og kan du lide kalenderen, er du også meget velkommen til at downloade kalenderen og bruge den.

Ud over at du kan bruge den selv, kan kalenderen også bruges som en lille gave. Print de tre kalender ark ud og put dem i 3 rammer eller sæt alle 3 i en ramme sammen med en kærlig hilsen.

Kalenderen for 2017 består af 3 malerier jeg har lavet på gammelt bogpapir.

Januar, Februar, Marts og April 2017 er på en ramme med blade.
Disse malerier har jeg lavet en dag hvor jeg ville øve mig på en bestemt maleteknik i blomstermotiver og blade. Og da jeg kort forinden havde fået fat i en gammel bog med store tykke sider i, valgte jeg at bruge sider fra netop den bog. Nu er det blevet til mig eget originale designerpapir.
Maj, Juni, Juli og August 2017 er på et blomstermotiv i laks/rosa farver
Blomster og blade er malet med akrylmaling og vand og der kom mange forskellige billeder ud af dagens øvelser. Her, som 2017 kalender har jeg kun brugt de 3 af dem. Dette er Genbrugsguld på den fede måde. For først var det en bog nogen har bladret i og højst sansynligt holdt meget af. Så blev det til mit malepapir og nu kan du få et "aftryk" 

September, Oktober, November og December 2017 er på grene og
blomster i sarte brune nuancer
Du er velkommen til at bruge kalenderbladene som du har lyst. Til dig selv, en gave eller klippe, tegne, lime og male yderligere på. Det er min gave til dig og det er en genbrugsgave jeg er stolt af at give.

Med denne lille kalendergave ønsker jeg alle på min vej en glædelig Jul og et lykkebringende Nytår

Ingen kommentarer:

Send en kommentar