Sider

lørdag den 12. november 2016

DIY bog med Washi-Tape og genbrugspap

Det er super nemt at finde gode genbrugsmaterialer blandt hverdags produkter der ellers ville blive smidt ud og god karton er en af de ting man kan finde. Tag f.eks. den tomme æske fra popcorn, te breve, morgenmadsprodukter eller en gaveæske. Der er utrolig mange stykker god pap vi normalt smider ud og som vi ikke tænker over.

Her har jeg lavet en lille bog ud af en del af et stykke genbrugspap. Bogen har jeg fyldt med helt almindeligt kopi papir sat sammen med Washi-Tape det har jeg også pyntet kanterne på bogen med.

Det er en nem bog at lave og alle kan være med. Jeg har lavet bogen lille, men den kan uden problemer laves i alle mulige størrelser. Så stor eller lille man har lyst til.


Tæt på mit hobbybord står der en papirspose på gulvet som jeg samler genbrugsmaterialer i. Med jævne mellemrum sorterer jeg tingene og fordeler dem i æsker, kasser og på hylder. Nogle af dem gemmer jeg som de er, andre klipper jeg ud. På den måde løber jeg ALDRIG tør for materialer jeg kan eksperimentere med.

Klik på billedet oven over hvis du har lyst til at se hvordan jeg lavede bogen og få gode ideer til hvordan du selv kan lave en genbrugsbog med Washi-Tape.

Rigtig god fornøjelse :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar