Sider

søndag den 31. juli 2016

Tegn slanger i æg

Hvis du ikke allerede har fundet ud af det, så elsker jeg at være kreativ og en af mine yndlingsbeskæftigelser er at tegne og videreudvikle. Så her er endnu en lille video hvor jeg bruger æg skabelonerne som udgangspunkt.

Inden jeg lavede videoen havde jeg tegnet en hel del forskellige tegninger med mine æg skabeloner og her kan du se mit første æg med slangeunger i.

Æg med 5 slanger i

I videoen viser jeg hvordan jeg tegner et æg fyldt med slanger.

Selvom du ikke tegner normalt, kan du måske blive inspireret af videoen og hvem ved? Måske gemmer der sig en tegner i maven på dig ;-)
Herunder kan du se det færdige æg fra videoen.
Slangeæg med 7 slangeunger i
PS. Du er velkommen til at klikke på mine fyldte slange æg, gemme dem på din egen computer og printe dem ud... tegn og mal på dem lige så meget du har lyst til... det vil glæde mig om du, dine børn, børnebørn, venner eller veninder kan bruge dem kreativt :-D
Prøv at indstille printeren til at udskrive flere på et ark, f.eks. 2, 4, 9 eller ... på den måde kan du få dem printet i flere størrelser og de kan bruges på invitationer, kort, tags, biletter og mange andre sjove ting... det er KUN fantasien der sætter grænser :-D

Rigtig god fornøjelse med slangerne, Pia

Ingen kommentarer:

Send en kommentar