Sider

søndag den 5. april 2015

DIY serviet decupage æg tre dimensionelle påskeæg

Her er årets sidste påskeæg, 3 dimensionelle decupage æg fremstillet af printpapir og servietter. Jeg har lavet decupage i mange år og pludselig kom det til mig, at jeg kunne da også lave æg og enda gøre dem fyldige.

For at lave et æg, skal man bruge to æg i samme størrelse. Her er et direkte link til siden med skabelon arket med æg i 8 forskellige æg størrelser: Æg skabelon

De her æg minder mig om min mormor og morfars Muselmalede porcelæn. Til de her påskeæg har jeg brugt en serviet og alle æg er limet rundt i kanterne og med forskelligt fyld. Efterfølgende har jeg tegnet med en blå tusch rundt i kanterne for at give dem en fin afslutning.

Forskellige servietter, syet eller limet rundt i kanterne og efterfølgende har jeg sværtet de fleste med en svamp og stempelsværte.

En serviet med noget der minder om dyre print. Alle 3 æg er syet rundt i kanterne og de to er sværtet med stempelsværte.

En serviet med mange forskellige motiver og farver på.


Forslag til fyld:
Fyld fra en gammel pude
Klip ødelagte plastposer i strimler
Makuleret papir
Bobleplast
Vat
Ris
Perler
Små stof rester
Potpourri
En af ovenstående + en lille klud med din yndlings parfume eller sprøjt parfumen direkte på ydersiden af ægget.

Man kan også bruge ægget som gave indpakning af f.eks. indpakket slik, små gaver, penge, en lille sød hilsen... der er garanteret mange flere ting man kan bruge æggene til og ting man kan fylde dem med. Har du en god ide eller har du selv lavet decupage æg, så del dem meget gerne her på bloggen.

Vil du se videoen, kan du gøre det lige her:Du og dine kære ønskes en rigtig dejlig påske :-D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar