Sider

onsdag den 25. marts 2015

Paaske aeg - påske æg - gratis skabelon klar til print

Påsken står for døren og der skal pyntes op. Det kan gøres på mange måder og der er intet til hinder for at man pynter som man plejer, med kyllinger og høns på bordet og gule farver, men man kunne også prøve noget nyt.

De sidste par dage har jeg arbejdet på en hel serie af påske pynt og der skulle gerne være lidt for enhver smag. Og under alle omstændigheder er der mulighed for at tilpasse de enkelte designs efter eget ønske og farvevalg.

Jeg har lavet et ark med æg i forskellige størrelser, lige til at printe ud.

I løbet af de næste par dage udgiver jeg nogle YouTube videoer som viser hvordan man kan bruge arket. Der er kort i forskellige udgaver, nye påske blomster og pynt til at hænge op... retro og romantik... nye farver og mal selv papir æg... samme form... alle lavet ud fra skabelonen herunder.Hvis du allerede nu vil være klar til at gå igang, så print arket med ovale former ud. Tag en kopi eller print 2 ark ud. Lim det ene ark på et stykke karton eller lim 4 stk. kopi papir på bagsiden. Klip alle æggene/ovalerne ud - klip på ydersiden af de sorte streger og skriv evt. nr. inden i æggene.
Nu har du en hel bunke ovale æg skabeloner.

Her er et par smagsprøver på nogle af de kommende påske indlæg og DIY videoer.


... der er flere på vej

Ingen kommentarer:

Send en kommentar