Sider

onsdag den 14. september 2011

Køkkenrullerør og andre pap rør som smuk blomster væg dekoration

Det her er nok noget af det smukkeste jeg længe har lavet. Og for mig er det virkelig genbrugsguld når en ting man ellers altid vil smide ud, pludselig finder anvendelse på ny. Jeg har samlet tomme køkkenrulle rør og lignende rør i en periode og her er så det første smukke resultat.Klem dine paprør flade... gøres med hænderne eller ved at lægge en bog ovenpå det liggende paprør og presse det fladt.


Sæt markerings streger med en blyant - med ca. ½-1 cm imellem hver - og klip derefter  røret lige over, så du får en masse små spidse hule stykker.

Læg stykkerne op i det ønskede mønster og lim dem sammen med en lim pistol eller papirlim, alt efter temperament og hvad du har.

Bruger du papirlim, kan det være en hjælp at sætte en tøjklemme eller papirklips til at holde stykkerne sammen indtil limen er stivnet. Og et lille fif er at samle 2-3 blade af gangen og lade dem tørre. For så til sidst at samle dem til blomster.

Selv valgte jeg at samle blomster af 7 dele og lime dem sammen med limpistol. Og her er resultatet indtil videre...
Ulempen ved at lave blomsterne af et ulig antal pap blade er at der kommer uorden i symmetrien og fantasien sættes på en ekstra prøve.

Hvis du vil give din vægdekoration et ekstra pift, kan du male det sort... så ligner det støbejern. Eller hvad med at male det med sølv, guld eller kobber

Jeg leger lidt med tanken om at dekorerer hele min væg med papblomster, da jeg synes at det visuelle er super lækkert.

God fornøjelse

Ingen kommentarer:

Send en kommentar